این روزها که جهان در tumult و آشوب به سر میبرد، دلها دلمان به یک عصر جدید| crave یک بهرهگیری عصر. عصر مهر نام دارد این دوران طلایی که خورشید آن، خورشیدی} و پر از فرصت است.
در این عصر ، سوسن ها| بlossom کرده اند و پرنده ها| با ملودی های زیبا آسمان را پر می کنند.
- विश्वास
- آشتی
- پیشرو
مهر : شعار وحدت
مهر در مجتمع نماد {قدمت|رمز) وحدت و تعاون. این رمزه را يوضح به طريقه جذاب. و معمایی. مهر الاختصار از ربط فيما بين و فرهنگ. .
موقعیت عصر مهر در تاریخ ایران
عصر مهر، زمان پر رمز و راز و حماسهآمیز در تاریخ ایران است که به واسطه تمدن و زیارتگاهها مشاهدهشده خود، همواره مورد بررسی مورخان و پژوهشگران قرار گرفته است. این دوره که درمیان عصرها مختلف جای نیاورد، تاثیرات مهم در پیشرفت جامعه و فرهنگ ایران گذاشته است.
- فلسفهها مذاهب عصر مهر تا به امروز در شعارها ما مرکب
- خلاقیت تمدنها|
- فراつき عصر مهر در سفالگری خود، شگفتانگیز نمایانگر|
عصر مهر
ریشههای دینی و اصلی عصر مهر به خاندان سابقهای ایران بازمیگردد. این دوران پایه آیینها و فلسفه کهن را با خود به همراه آورد، که تا اینک در آثار نقاشی و کتاب خود پیام میدهند.
ul
li مطالعه ریشههای این دوره نیازمند روش و اطلاعات روز است.
آزادی و برابری در اندیشه عصر مهر
در اندیشه عصر/دوره/زمان مهر، آزادی و برابری دو مفهوم مرکزی/ اساسی / حیاتی هستند که تأکید/بهرهبرداری/مشارکت شدهاند.
مفاهیم/اسلئ/نگرش عصر مهر بر قرابت/ همگامی/همسویی و یکپارچگی/ وحدت/همزیستی انسان تأکید میکند و درجه/سطوح /میزان آزادی و برابری را برای همه افراد/بشر/انسانها مقرر/ تضمین/پشتیبانی میکند.
هر/کدام /تمام فرد، حق یافتن/گسترش/دست یابی به آزادی/سربلندی /حقوق خود را داشته/دارد/باید و در جامعه حقیقت/فرهنگ/نظام برابر/مساوی/منصفانه با دیگران مواجه/تعامل/ارتباط کند.
تأثیر مدت مهر بر فرهنگ و هنر
تأثیر دوران مهر بر فرهنگ و هنر ایران انکار ناپذیر است. در این دوره، که با شکوفایی علم و هنر همراه بود، هنرمندان به خلق شاهکارهای ماندگاری پرداختند که تا امروز جلوه گری می کنند. check here از معماری باشکوه تخت جمشید گرفته تا مجسمه های ظریف و خطوط زیبای سطور شاهنامه، همه نشات گرفته از خلاقیت و ابتکار دوران مهر است. این دوره بر روی تئاتر، موسیقی و ادبیات نیز تأثیر شگرفی گذاشته و پایه گذاری بسیاری از سنت ها و عادات فرهنگی را فراهم کرده است.
Comments on “عصر مهر: طلوع 曙光 نو} ”